Mitsubishi Space Wagon: Duidelijk hoorbaar motorgeluid

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,0 glx

Hallo, ik ben net aangemeld op dit forum en heb meteen het volgende.

Ik heb sinds een paar dagen een Mitsibushi Spacewagon 2 .0 GLX (1995). Wat mij opvalt is dat deze nogal veel lawaai maakt binnen . Je hoort de motor heel goed .
Is dit normaal voor dit type auto?. En biedt geluidsisolatie aan de binnenzijde van de motorkap hier een goede oplossing?.
Zijn er bij deze auto nog meer dingen waar ik op moet letten? En hoe staat het met betrouwbaarheid van deze auto?.

Hoor het graag.

rommelaar

Geplaatst door rommelaar (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Wagon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hennep (0), 16 jaar geleden

isolatie zal wel wat helpen als het er nog niet in zit . als het veel lawaai maakt kunnen de motorsteunen ook af zijn .

Theo Veenman (0), 16 jaar geleden

De motoren van dit type is normaal vrij stil in de motor zitten ballansassen om het geluid van de motor te reduceren alleen als ze de ballansassen verkeerd hebben afgesteld krijg je het tegenovergestelde en gaat de motor sterk dreunen,vaak worden de verkeerde afstelpunten gebruikt als de distr.vervangen wordt even bij een dealer de juisten gegevens opvragen en de afstellingen controleren mocht je de gegevens niet krijgen moet mij even mailen ik heb ze namelijk ook theo

rommelaar (0), 16 jaar geleden

Bedankt voor de reactie's.
Ik bedoelde met lawaai van de motor,niet de motor op zich, maar meer het motorgeluid in het interieur.
Ik had het duidelijker moeten omschrijven!!. Heb al een adresje op internet gevonden,waar ik geluidsdempend materiaal kan kopen. (http://www.akoestiekwinkel.nl/).

gr Ad

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Wagon of stel zelf een nieuwe vraag.