Mitsubishi Eclipse: Eclipse luchtmassameter

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

Hallo:D,

Ik heb een Eclipse uit 1993 (1G). Deze auto's hebben een hele grote luchtfilter met een gigantische luchtmassameter. Ik vroeg me af of je de luchtmassameter van de 2G Eclipse op kan zetten (mijne is kapot gegaan). Is het mogelijk? Stuurt de 2G luchtmassameter dezelfde gegevens door als luchmassameter van de 1G Eclipse? De motortype is hetzelfde: 4G63. Wie kan hier antwoord op geven want op internet kon ik niks vinden over het uitwisselen van luchtmassameters.

Groetjes, Wais

wais

Geplaatst door wais (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Eclipse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Hebben ze hetzelfde merk en ook hetzelfde nummer? Zo nee, zou ik het niet doen.

Je weet zeker dat die luchtmassameter defect is?

wais (0), 14 jaar geleden

U bedoeld de luchtmassameters? Dat weet ik eerlijk gezegd niet. Moet ik even opzoeken. De mijne is zeker kapot. Ik heb pas een auto ongeluk gehad en de LMM raakte beschadigd. De LMM van 2e generatie is kleiner en hiermee kan ik een kleinere luchtfilter monteren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Eclipse of stel zelf een nieuwe vraag.