Mitsubishi Eclipse: Slaat af (stationair)

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Vanmorgen nog gereden met de auto ritje van 30 minuten niks aan de hand. Een uurtje later moest ik weer weg en elke keer als ik stil sta voor een stoplicht of de koppeling ingedrukt houd vlak bij een rotonde bijvoorbeeld gaat de toeren schommelen en dan slaat de auto uit. Even lang de kant gestaan auto in zijn vrij gezet even opnieuw gestart en kijken hoe hij stationair liep en toen was het weer even goed, maar onder het rijden weer precies hetzelfde slaat vaak uit. Het gekke is dat de auto het niet telkens doet maar zeg maar 7 van de 10 keer als je in een situatie als die terecht komt, dus uit laten rollen voor een rotonde of stilstaan voor een stoplicht en dus vooral als ik de koppeling ingedrukt hou.

Het is een 2.0 dhoc motor en heb dit probleem nooit gehad behalve nu dus ineens. Wat kan het probleem wezen?

Blackdragon1980

Geplaatst door Blackdragon1980 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Eclipse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hennep (0), 14 jaar geleden

ik had dit ook met hyundai ook 2.0 16V DOHC . ik heb mn gasklep schoongemaakt en stappenmotor. gewoon slang van luchtfilterhuis naar het blok volgen deze komt bij de gasklep uit daar slang eraf en met een oude shirt ( ingespoten met remmenreiniger ) even schoonmaken en dan vooral de rand van de klep . dan zal i wel wat beter zijn .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Eclipse of stel zelf een nieuwe vraag.