Mitsubishi Colt: ecu probleem

Bouwjaar: 1993

mijn colt 1.3 12v houd in en stottert valt soms uit en niet meer aan te krijgen loopt onregematig gas klep gereinigd opnieuw ingeleerd naar de dealer geweest om te laten uitlezen hun diagnose was dat de ecu kapot is heeft iemand hier ervaring mee of weet hoe dat kan alvast bedankt

chris19

Geplaatst door chris19 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ERWIN2924 (0) PRO, 19 jaar geleden

KOMT VAKER VOOR,DAT ZE STUK GAAN, HOE HET KOMT, GEEN IDEE, MEESTAL EEN KLEIN ONDERDEEL IN EEN ERG COMPLEXE PRINTPLAAT.

koendesign (0), 19 jaar geleden

Ja heb er ervaring mee, heb voor me vrindin een colt uit '92 gekocht [nieuwe model] een 1.3 gli voor 1500,- in perfecte staat tot dat 3 weken na aankoop hij begon met uitslaan en stotteren.
Eerste instantie natuurlijk de ANWB gebeld maar die kon niks vinden moesten maar naar de dealer, nou nu 5 maanden later is die nog niet gemaakt, ze hebben eerst inderdaad de onsteking, en ecu opgestuurd naar een speciaal bedrijf die die kan checken daar kwam uit dat de ontsteking kapot was die hebben ze 'gemaakt' in totaal was ik de eerste reparatie 500 euro kwijt, maar het kwaal is nog niet verholpen ze zeggen dat die het bij hun gewoon goed doet! Nou gisteravond heb ik hem weer opgehaald ik had hem voor oud en nieuw weer gebracht. Ik rij er mee naar huis nou nog geen 10min van de garage vandaag en de ellende begint alweer! Dus sterkte met de colt.

aapje (0), 18 jaar geleden

De ecu's gaan idd wel vaker kapot. Meestal zijn het de condensatoren die gaan lekken.

Voor een 1.3 zijn er voldoende ecu's te vinden op de sloop. Je hebt grote kans dat het probleem daar aan ligt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.