Mitsubishi Colt: foutcode 0011 en 1970, branden check engine

Bouwjaar: 2004

De klacht van de klant is dat het motormangement lampje gaat branden en de auto niet harder dan 50 km\h rijdt. Na uitlezen komen foutcodes p0011 en p1970 eruit. Bij storingscode nazien bij Mitsubishi komt er geen duidelijke oorzaak naar boven. Alleen resetten, en als de fout direct terugkomt dan kan de ecu kapot zijn. Heeft er iemand hier al ervaring mee?

Met vriendelijke groet,

Dennis Bustin

Autobedrijf784

Geplaatst door Autobedrijf784 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

dfc (0) PRO, 19 jaar geleden

ja bij een lancer 1.5i van 1990;sloeg soms dagen lang af (stationair) en dan weer een paar dagen niet;op het laatst de ecu laten reviseren bij een grote sloperij.
succes

mrmulba (0), 19 jaar geleden

Als het gaat om de Colt geproduceerd in Nederland, neem dan kontakt op met de technische afdeling van de importeur in Schiphol-Rijk. Zij hebben het voordeel dichtbij de mensen van het europese hoofdkantoor te zitten. Zeker in de startfase van een nieuw model worden alle problemen in de gaten gehouden en onderzocht door de fabriek.

dfc (0) PRO, 19 jaar geleden

oeps iets te snel gelezen,meen datie van 94 was

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.