Mitsubishi OUTLANDER: Error DC Radio/cd speler

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 4B12, Motorinhoud (cc): 2400, Vermogen (kw): 125

Sinds afgelopen weekend doet de Radio / cd speler het niet meer. Soms kan ik de radio in het begin aanzetten (bij de cd gaat hij meestal al gelijk uit) dan doet hij het een paar minuten doet waarna er na een soort plofgeluid uit de speakers komt en er dan mee stopt. Error DC komt er dan in het beeldscherm van de radio te staan.

Ik heb de zekeringen nagekeken, de radio er uit geschroefd en de stekkers eruit getrokken en weer in gedaan maar de melding blijft terugkomen.

iemand al eerder zoiets meegemaakt?

Groetjes, Tom

Tvn84

Geplaatst door Tvn84 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Outlander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Tvn84 (0), 7 jaar geleden

Vorige week maar even bij de Mitsubishi dealer langs geweest en het probleem uitgelegd. Radio deed het soms dan weer wel en dan weer niet. Op de dag dat ik langs ging deed hij het natuurlijk

Maar goed, probleem uitgelegd. Oh, zei hij, Ons magazijn staat vol met die standaard fabrieksradio's omdat een hoop mensen ingebouwde navigatie wilde hebben. Dus heb er 1 meegekregen om uit te proberen en deze lijkt het wel te doen.

Wat me ook opviel is dat met de oude radio een soort van 'plof' geluid uit de speakers kwam met aan en uit zetten en met de nieuwe die er nu in zit is dat ook niet meer dus ik heb het vermoeden dat het de radio zelf was die het probleem veroorzaakte.

Dus vooralsnog lijkt het probleem te zijn opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Outlander of stel zelf een nieuwe vraag.