Mitsubishi Carisma: Gasklephuis schoonmaken en opnieuw inleren

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 GDI

Hallo,

Kan iemand mij stap voor stap (met afbeelding zou perfect zijn) beschrijven hoe ik het gasklephuis moet reinigen en dan de auto opnieuw inleren? Af en toe schommelt hij wat in de toeren en bij overschakelen naar de zuinige stand houdt hij bij koude motor iets in.

Bij voorbaat bedankt!!!

Groet Mark

mark-1985

Geplaatst door mark-1985 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Mark het is even wat werk ,demonteer die waterslangen van het gasklephuis de 4 bevestigingsbouten en moeren en haal het huis naar je toe en draai het om. Laat de pakking heel en neem een carb. reiniger om het schoon te maken. Daar-na de klepas wat smeren voor de soepelheid. In leren is naar mijn weten niet nodig. Wel bij iedere grote beurt reinigen dat rijdt veel prettiger. Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.