Mitsubishi Carisma: geen rembekrachtiging carisma

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 gdi

Ik ben bezig aan een carisma automaat met een vreemd probleem. De rembekrachtiger lijkt niet te werken, als je de rem een paar keer intrapt en daarna de auto start zakt het pedaal niet weg, de auto remt slecht. nu heb ik de bekrachtiger vervangen, maar al tijdens het vervangen vond ik het vreemd dat toen ik de vacuumslang eraf trok er wel een vacuum bleek te zijn op de bekrachtiger. tevens is er geen verbetering na het vervangen. Vacuum vanaf het inlaatspruitstuk bij stationair is -0,8 bar, en ik heb het ook geprobeerd met een andere slang tussen het spruitstuk en de bekrachtiger (de originele heeft een terugslagklep) maar er is geen verschil. Iemand mischien enig idee?

Groeten Erik

02erik02

Geplaatst door 02erik02 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

wim12199 (0) PRO, 14 jaar geleden

De gdi-motoren staan bekend voor verstopping in het inlaatkanaal zelf, is het gat in de collecteur helemaal vrij?

02erik02 (0) PRO, 14 jaar geleden

Bedankt voor de reactie, de auto is weer met de klant mee, maar komt hier over 2 weken weer voor de keuring. Ik zal dan nog eens kijken.

Groeten Erik

Bullet (0) PRO, 14 jaar geleden

Vacuumaansluitnippel op het spruitstuk even met een boortje door boren. Remt ie weer als een nieuwe.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.