Mitsubishi galant glsi sedan 1800: gereden zonder motorolie

Bouwjaar: 1990

Hallo allemaal, auto is namelijk gereden zonder motorolie, en nu hoor je dan een harde getik in de motor, is dit probleem te verhelpen of moet er een andere motor in ?????help mensen.

Danny1949

Geplaatst door Danny1949 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Galant? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik denk dat de krukaslagers schade hebben geleden.....als er weer genoeg olie inzit, tikt hij dan nog steeds?

PBleeker (0), 19 jaar geleden

De nokkenas kan ook een opdonder hebben gehad...

ERWIN2924 (0) PRO, 19 jaar geleden

van deze motoren gaat meestal als eerste het lager van de balans assen eruit,als er zonder olie is gereden. is slecht zelf te vervangen.lager zitten in het blok geperst.
makkelijker is er een sloop blok in te hangen.
succes groet erwin

Danny1949 (0), 19 jaar geleden

Hartelijk dank jullie allemaal voor reactie, ik heb genoeg motorolie in gedaan, hij start gewoon normaal en stationair draait ie ook normaal, aleen met dat luide getik van de nokkenas of lagers ,krukas enz, enz...denk ik en wat het allemaal mogen zijn en wanneer je gas geeft of rijdt hoor je heleboel losse tandwieltjes achtige of losse onderdelen tikken in de motor.Ik heb dus besloten een andere hele motor erin te bouwen, heb al intussen een hele goeie motor met weinig km en 3mnd garantie voor heel weinig.Dus bedankt allemaal en ik laat het z.s.m weten wat ik allemaal heb ervaren na inbouwen van de goeie motor.grtz danny.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Galant of stel zelf een nieuwe vraag.