Mitsubishi L400: Gloeirelais blijft tikken

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5D

Hallo, het gloeirelais van de auto blijft tikken. Als ik het contact los maak hoor ik alleen rechts onderin een tikje. waarschijnlijk de aansturing.ik kan het niet vinden. Soms doet hij het niet, maar meestal blijft hij in en uitschakelen.

toendraela

Geplaatst door toendraela (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi L400? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

scholvis (0), 13 jaar geleden

-gloeirelais misschien stuk
-slechte verbinding(massa)

toendraela (0), 13 jaar geleden

Massa is Ok en Gloeiers doen het goed. Als ik het gloeirelais na het starten van de motor uitschakel( kabeltje los ), dan hoor ik nog steeds een zachter tikje rechts onderin bij de passagier.

anoniem-1573996169 (0), 13 jaar geleden

hoe weet jij zeker dat dit je gloeirelais is,als je iets hoort tikken kun je het toch opsporen anders trek je gloeirelais er eens uit of ie dan nog tikt

wim12199 (0) PRO, 13 jaar geleden

Zet eens een voltmeter op de batterij en kijk of de dynamo 14,4 volt af geeft. De voorgloeirelais krijgt spanning van de dynamo na het starten.
Groeten.

anoniem-1573996169 (0), 13 jaar geleden

dit snap ik niet,,voorgloeirelais is toch VOOR het starten,dan krijgt hij toch spanning van accu????of jij bedoelt na gloeien????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi L400 of stel zelf een nieuwe vraag.