Mitsubishi Space Star: homokineet vervangen beide zijden

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Kunnen de assen eronder blijven zitten als ik de homokineten wil vervangen of compleet demonteren en in de werkbank.Zijn er nog punten waar ik op moet letten?
Zie graag reacties tegemoet.

dubias

Geplaatst door dubias (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

moderator (0) PRO, 10 jaar geleden

Assen kunnen er onder blijven maar wel oppassen dat je de assen niet te ver naar buiten trekt. Zal niet de 1e zijn waarvan dan de binnenste kruiskoppeling uit elkaar valt en de naaldjes onder in de bak vallen...........

wim12199 (0) PRO, 10 jaar geleden

De 1800 gdi heeft een Japanse versnellingsbak en geen renault of volvo versnellingsbak, waar geen naaldlagers aanwezig zijn. Als je de homokineten wil vervangen ben je best ze uit de versnellingsbak te halen en ze in de bankschroef te plaatsen, met een korte krachtige slag zou de kop uit de steel moeten komen.
Groeten

dubias (0), 10 jaar geleden

Beste wim, als ik het goed begrepen heb zitten er bij dit model dus GEEN naaldlagers aan de bakzijde?

wim12199 (0) PRO, 10 jaar geleden

Inderdaad, de cardans gewoon uit de versnellingsbak wippen met een bandijzer of iets dergelijks.
Groeten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.