Mitsubishi Space Star: Inbouw afstandsbediening voor centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Hallo,

Heeft iemand ervaring met het zelf inbouwen van een afstandsbediening voor de centrale vergrendeling?

Ik heb een setje van FK automotive C-532. Het deurpaneel van de bestuurderskant had ik eraf gehaald en zag twee sets draden lopen.
1 set draden vanaf het slot en 1 set draden vanaf de centrale vergrendeling.

Heeft iemand een idee waar ik welke draden moet aansluiten? Eventueel kan ik wel een aansluitschema laten zien, die bij de set zat.

Michel

Michellohstroh

Geplaatst door Michellohstroh (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

abunsc (0), 13 jaar geleden

In mijn destijds gloednieuwe Space Star (2000) heb ik zelf een afstandsbediening toegevoegd aan de centrale vergrendeling, de optionele afstandsbediening was een erg prijzig ding... Ik heb alles onder het stuur aangesloten. De minimale benodigde draden zijn GND, 12V, lock en un-lock draden. De kleuren weer ik niet meer, maar de lock en un-lock draadkleuren kun je ook vinden bij de schakelaar die in de deur zit. Die moeten volgens mij kort op met de GND verbonden worden om de vergrendeling te laten werken.

Er is ook een relais aanwezig voor de centrale vergrendeling. Hier gaan natuurlijk ook de lock en un-lock draden heen.

Ik heb zelf ook de draden van de knipperlichten opgezocht, zodat die aangeven of de deuren vergrendeld/ontgrendeld worden.


Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.