Mitsubishi Galant: Klapperend geluid LV

Bouwjaar: 1997

Heb een galant van 1997, 2.0 GLI..
In de LV ophanging zit een irritante rammel.
De beide fuseekogels onder, de fuseekogel boven, het stabilisatorverbindingsstukje, en het stabilisatorrubber is het ook niet. De spoorstangkogel en de spoorstang zelf zijn reeds eerder vervangen..Iemand enig idee ????

Bullet

Geplaatst door Bullet (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Galant? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

meccanicc (0), 18 jaar geleden

Controleer die bovenste kogel nog eens een keer als je onder de draagarm opkrikt. Als je em uit de veren tilt zit er vaak geen speling op maar als je em onder de onderste draagarm optilt wel. Heb ik al eens meegemaakt. Anders de veerpoot en bovenste veerschotel eens controleren. Heb ik ook al eens meegemaakt dat die verrot was.(welliswaar met een ouder type)

peterh8902 (5) PRO, 18 jaar geleden

ik heb meegemaakt dat de onderste achterste draagarm het klapperen veroorzaakte.....was moeilijk te traceren maar op de 4-kolommer omhoog....iemand even beetje optrekken en remmen en dan kan je het prima voelen.....is misschien een optie voor je?

Bullet (0) PRO, 18 jaar geleden

Zat hem toch in de achterste draagarm, kon je inderdaad voelen op de 4-kolommer. Bedankt voor de tip !!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Galant of stel zelf een nieuwe vraag.