Mitsubishi Pajero: koppelingsplaten pajero vervangen

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Hoi allen, ff een vraagje. Ik zit met mijn oude pajero in het buitenland. Mijn koppelingsplaten moeten vervangen worden en nu hoor ik van allerlei bedragen om dit te doen. De een zegt het is 8-9 uur werk, een ander zegt 4 uur en de prijzen verschillen uiteraard nogal.
Wat is een redelijke prijs voor deze vervanging incl arbeidsloon ? Ik zit in Spanje ende lonen liggen hier wat lager dan in nederland.
Wie kan mij een richtlijn geven.
Alvast bedankt, Barend

barend09

Geplaatst door barend09 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Pajero? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Hallo Barend,

Eigenlijk is dit niet de site om vragen over prijzen en dergelijke te beantwoorden, en prijzen heb je ook niet zo veel aan omdat wij natuurlijk geen idee hebben wat de delen in Spanje kosten..... omdat je in Spanje zit maak ik een uitzondering, normaal wordt een dergelijk topic gewoon gesloten.
arbeidstijd volgens autodata ongeveer 4 uur, en een koppelingsset met druklager kost hier al gauw een 300 euro ex de btw, en dat is niet bij de dealer........

trouwens, hoe is het afgelopen met je Smart? want daar heb je nooit weer antwoord op gegeven zag ik......

gr

Peco Power

barend09 (0), 13 jaar geleden

Hoi Peco Power

Bedankt voor je antwoord. Het was niet mijn bedoeling om deze site te gebruiken voor financiele doeleinden, sorry , maar meer voor info over de arbeidstijd. Als de een zegt 4 uur en een ander 8-9 uur tja dan weet ik het ook niet meer.
De smart was ik totaal vergeten , excuses , maar het waren de zuigerveren , de onderste geloof ik.

groet, Barend

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Pajero of stel zelf een nieuwe vraag.