Mitsubishi Colt: koude motor slaat af bij optrekken

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3gli

heb een probleem met mijn colt. start zonder problemen en rijdt de eerste 800 meter goed totdat hij het toerental verhoogd. dit bijft zo totdat hij op temperatuur is. het probleem met dit verhoogde toerental is dat hij gaat inhouden en afslaat bij het optrekken( teveel brandstof?) houd ook erg in bij een flinke dot gas.
iemand hier ervaring mee?
mvg vincent

vinzzent

Geplaatst door vinzzent (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (10) PRO, 16 jaar geleden

nou vincent begin eerst eens met het uitlezen van het storinggeheugen want voor het zelfde geld is er een sensor niet goed meer.

groetjes jan.

Restless (0), 16 jaar geleden

Ik heb hetzelfde gehad met een Colt uit 1994. Eerst heb ik zelf allerlei werkzaamheden uitgevoerd zoals vervangen bougies, bougiekabels, verdelerkap en rotor, stellen van de kleppen en reinigen gasklep(huis). Het probleem leek daarmee enigzins opgelost maar kwam onlangs terug. Daarop is hij naar de Mitsubishi garage geweest. Hier is de ontsteking afgesteld, zijn de bougies vervangen door het juiste type en is de klepspeling getest. Sindsdien loopt de Colt als een zonnetje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.