Mitsubishi Carisma: kruiskoppeling aandrijfas

Bouwjaar: 2000

Hallo allemaal,

Ik heb v/d week van een carisma de koppeling vervangen.
Alles ging goed behalve toen ik met de auto ging proef rijden schudde de auto ernorm.Na de auto weer op de brug te hebben gereden bleek dat bij de linkeraandrijfas de kruiskoppeling eraf was gegaan.Maar nu heb ik een probleem dat ik niet alle naalden v/d kruiskoppeling niet weer kan pakken.Normaal heb je aan de aftapplug een magneet aan zitten maar deze heeft dat niet.Heeft iemand enig idee hoe ik de naalden weer kan pakken zonder over te gaan om de bak te demonteren?
Alvast bedankt voor de reactie's
M.V.G: Raymond Hofste

raymond_hoste

Geplaatst door raymond_hoste (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ERWIN2924 (0) PRO, 19 jaar geleden

ER ZIT OVERIGENS WEL EEN MAGNEET IN DE BAK, ALLEEN IS DEZE NIET VAN BUITEN UIT TE PAKKEN, MAAR JE HEB WEL KANS DAT DAAR JE VERLOREN NAALDEN ZIJN GEBLEVEN.MAAR HOE JE DE ANDER UIT DE BAK KRIJGT?????????, MISSCHIEN EEN PAAR OLIE ERIN EN ERUIT HALEN.

SUCCES
ERWIN

jps (0) PRO, 19 jaar geleden

aandrijfas eruit halen, olie aftappen flexibele magneet + blaaspistool veel geduld en succes zo heb ik ook een keer mijn colega gered naaldjes om het kruisstuk en je weet of je genoeg hebt Paul

raymond_hoste (0), 19 jaar geleden

Hallo allemaal,

Ik heb het al geprobeerd met de blaaspistool maar vergeefs de klus is nu wel weer geklaard de bak opengehaald en alle naalden er uit gevist.En de auto loopt weer als een zonnetje.

Bedankt voor de reactie's






Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.