Mitsubishi : krukaspoelie losnemen mitsubitsi Lancer station 1600 bj 1996

Ik ben bezig mijn cilinderkop te vervangen maar krijg de krukaspoelie niet los. Hier achter zit volgens mij de kap en de merktekens voor op tijd zetten.

Tevens krijg ik ook mijn tandwiel van de nokkenas niet los.

Wie heeft er tips voor mij waar ik moet borgen en is het rechtse schroefdraad. Kortom war moet ik doen nu ik in deze fase zit.
Alvast bedankt

jurhildering

Geplaatst door jurhildering (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

wim12199 (0) PRO, 16 jaar geleden

Het is gewoon rechtse schroefdraad, en je krijgt het normaal los met een slagmoersleutel, indien dit niet lukt kan je aan de kant van de versnellingsbak onderaan een ijzeren plaat los schroeven, steek een schroevendraaier tussen de starterkrans en de versnellingsbak.
Ook de nokkenas is rechtse schroefdraad, normaal krijg je deze wel los met een slagmoersleutel.
Al de merktekens staan op een goeie zichtbare plaats, je zal wel zien.

jurhildering (0), 16 jaar geleden

Oke bedankt voor de info en hulp. Een slagmoersleutel die heb ik dus het moet dan zeker gaan lukken. Woensdag kan ik er mee verder.
Hoe het verder gegaan is laat ik weten.

Groetjes Jur Hildering

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Overig of stel zelf een nieuwe vraag.