Mitsubishi L200: l200 schakelt enkel in vierde

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2500

was met L200 met aanhangwagen aan het rijden. Wou hem op de werf in achteruit zetten om te parkeren en sindsdien schakelt hij enkel nog in derde of vierde versnelling. Soms blijft hij in derde staan ook als je pook in vrij zet. Iemand idee wat dit kan zijn? Of wat je er aan kan doen. Hij heeft niet gekraakt, ook geen verbrande geur of dergelijke.

fejijo

Geplaatst door fejijo (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi L200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (315) PRO, 9 jaar geleden

overbrenging stangetjes los.....even onder de auto kijken

fejijo (0), 9 jaar geleden

waar moet je juist op letten?

Hans4040 (315) PRO, 9 jaar geleden

De overbrenging van de versnellingspook naar de versnellingsbak...kijk of er stangetjes loszitten of overmatig veel speling hebben

wim12199 (0) PRO, 9 jaar geleden

Waarschijnlijk is de pal die de verschillende versnellingen bedient over geschoten en staat de versnelling 1 of 2 ingeschakeld (kijk of de wagen vooruit rijdt met de versnelling in neutraal). Voor dit te zien zal je de versnellingsbak (versnellingsbak samen met transfertbak) moeten demonteren uit de wagen (buiten de wagen kan je het niet zien). Tussen de transfertbak en de versnellingsbak zit bovenaan een plaatje met drie bouten, haal dit er af, hieronder zit de bediening tussen de verschillende versnellingen.
Groeten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi L200 of stel zelf een nieuwe vraag.