Mitsubishi L200: snelheidsmeter L200

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5did

Hallo,ik zit met het volgende probleem:enkele dagen geleden is mijn kilometerteller en snelheidsmeter uitgevallen.Naar de garage gereden,maar zoals steeds als ik iets voor heb zijn ze in verlof.Nu is echter sinds gisteren het gele waarschuwingslichtje van de motorregeling blijven branden en dooft het niet meer na het starten.Volgens de handleiding mag je daar niet te lang mee blijven rijden.Zou het een risico inhouden dat ik daar nog een paar 100km mee rijdt tot de garage terug opengaat(28/7)?of heeft het ene mss iets met het andere te maken en moet ik nog niet te snel panikeren?Reeds mijn dank.

gerrit31

Geplaatst door gerrit31 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi L200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 9 jaar geleden

Dan ga je naar een andere garage....

gerrit31 (0), 9 jaar geleden

Wat is dat nu voor een antwoord!!!Denk je nu echt dat ik dat niet geprobeerd heb?Hier in Belgie is het zowat overal wel de gewoonte dat iedereen bijna in de maand juli in verlof gaat!!! maar geen probleem,hij staat gewoon tijdelijk aan de kant en ik kan de buurman inschakelen in geval van nood.Toch bedankt voor deze SUPPER OPLOSSING!!!!!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi L200 of stel zelf een nieuwe vraag.