Mitsubishi L200: verminderd vermogen l200 1992

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2500

Hallo
Ik heb een L200 2500 diesel die mi te weinig vermogen heeft. Ik weet hij heeft maar 70 pk maar vlgs mij mis ik toch vermogen.
(met lading max 80 km p/u vol gas in de vierde versnelling) Nu ben ik van plan de verstuivers te demonteren en te laten controleren, zou dit een zinvolle actie zijn? Hij loopt netjes slaat goed aan en rookt niet.

gp-campers

Geplaatst door gp-campers (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi L200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Profundo Autoservice (0) PRO, 10 jaar geleden

Zit het brandstoffilter niet gewoon dicht?
Eerst simpel denken, dan pas ingewikkeld maken.

gp-campers (0), 10 jaar geleden

Ga ik zeker mee beginnen, hij verbruikt wel zat :-( maar of het effectief gebruikt wordt? maar ja hij rookt niet?

Profundo Autoservice (0) PRO, 10 jaar geleden

van een verstopt filter gaat ie niet roken.
Als je het filter vernieuwd hebt en je mist nog steeds vermogen kun je ook nog het luchtfilter controleren, als deze dicht zit gaat ie ook meer verbruiken.
Bij een dicht luchtfilter gaat ie trouwens wel aardig roeten.
Een flesje cleaner voor de verstuivers aan de diesel toevoegen kan ook nooit kwaad, door het toenemende percentage bio product in de tegenwoordige diesel krijg je ook meer vervuiling in het systeem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi L200 of stel zelf een nieuwe vraag.