Mitsubishi Pajero: Luchtinlaat Mitsubishi Pajero 3000 V6 1990

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3l V6

Wij willen een snorkel op onze Pajero maken en zagen dat er nog een of ander meetinstrument in het luchtfilter huis zit. Graag zouden wij willen weten of deze nodig is voor het correct functioneren van de motor of dat deze er gewoon uitgehaald kan worden. De auto zal gebruikt worden om mee te doen aan Amsterdam-Dakar, dus zal ook in de woestijn komen.

Team SoDa

Geplaatst door Team SoDa (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Pajero? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

cor van jaarsveld (0) PRO, 11 jaar geleden

Ik kan me niet voorstellen dat een autofabrikant onnodige zaken op de motor plaatst.. Is het misschien een ntc voor de temperatuur van de inlaatlucht?? Verder kan ik me voorstellen dat het een map sensor is (meet de druk in het luchtfilterhuis) Als deze een controlelampje aanstuurt?? kun je hem verwijderen. Maar, de controle op een verstopt luchtfilter ben je dan kwijt. Ik ben benieuwd...

Nico8119 (0), 11 jaar geleden

Zou er geen snorkel voor deze auto beschikbaar zijn vanuit de fabriek? Dan weet je ook wat er veranderd moet worden. Verder kan het zijn dat er een andere thermostaat, radiateur, etc in moeten. Ik zou niet zomaar met een auto die in Nederland op de markt is gebracht de woestijn in gaan. Misschien zijn er nog veel meer aanpassingen nodig zoals andere vering. Wat hier goed werkt hoeft elders helemaal niet te werken.

Kijk eerst de series 'Long way round' en 'Long way round' eens en tel hoeveel schokbrekers, motorfietsen en auto's het kost als je door de woestenij rijdt!
http://www.longwayround.com/

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Pajero of stel zelf een nieuwe vraag.