Mitsubishi Space Star: Mitsubish Space star

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 GL

Hallo,
Een tijdje geleden heb ik mijn auto radio/cd-speler vervangen. De standaard kabels waren door vorige eigenaar doorgeknipt. Dus moest ik zelf draden aan elkaar koppelen. Tijdens het installeren van cd-speler heb ik een paar keer de plus en min draden verkeerd aan elkaar gekoppeld en daardoor moest ik een paar zekeringen vervangen.

Na het installeren van de nieuw cd-speler heb ik onsderstaande probleem.

S'ochtends als de auto koud is start de auto makelijk maar hij blijft niet stationair draaien. Ik moet even gassen totdat de auto op temrateur is en dan pas kan ik wegrijden. Anders als je de gaspedal los laat dan slaat de motor uit. Hij start weer makelijk maar moet ik echt een minuut of 5 wachten totdat hij op temperateur is.

Heeft iemand hier ervaring mee of kan iemand mij helpen, plz.
Alvast bedankt

Mat_2005

Geplaatst door Mat_2005 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

wim12199 (0) PRO, 17 jaar geleden

Is de batterij losgekoppeld geweest? Dan moet je (voor de zoveelste keer) de gasklep reinigen

Mat_2005 (0), 17 jaar geleden

Wim bedankt voor je advies. Omdat ie vaker gereinigd was heb ik een gasklephuis bij de sloperij gekocht en zelf vervangen. Auto is zoals van ouds.
Groeten Mat

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.