418 bezoekers online

Mitsubishi ASX 2011: Mitsubishi ASX + aanhanger

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel

Hallo,

Ik heb op mijn aanhanger achteruitrijlichten gemaakt. Nu heb ik de lampen aangesloten en geprobeerd op mijn auto maar ze werken niet. Op mijn auto zit een 13-polige multicom stekker die volgens de juiste manier is aangesloten. Op de aanhanger zit ook een 13 polige stekker Ik heb op de pin van zijn achteruit een kabel getrokken naar de aanhanger en een op de pin ernaast, dit is constant plus. Ik heb de lampen gemonteerd met een relais ertussen. Het relais is ook goed aangesloten, want als ik de lamp los maak en ik meet de spanning achter bij de kabel dan meet ik daar 12V. Op het moment dat ik de lamp aansluit valt de spanning weg. Zou de auto ingeleerd moeten worden? Omdat deze denk ik voorzien is van een canbus systeem?

Mvg

DennisWitlox

Geplaatst door DennisWitlox , lid sinds 9 jaar geleden

4 Reacties

0

kaleido 1, 7 jaar geleden

Kans is groot , systeem meet weerstand , wijkt dit af , gaat de boel uit , dit een keer gehad met kenteken verlichting 1x 5 en 1x 10 w , niet werken 1x10 w wel , 1x5 w niet 2x 5 w wel.

0

DennisWitlox, 7 jaar geleden

Oke, weet je zo of je dit kunt in laten leren bij een dealer?

0

kaleido 1, 7 jaar geleden

Lijkt me wel , mocht er toch iets niet goed zitten , ben je meteen op het juiste adres , zou de ahw meenemen , kun je meteen zien of alles werkt.

0

DennisWitlox, 7 jaar geleden

De dealer zegt dat je hem niet in hoeft te leren.

Hoe kan ik dit het beste aansluiten zodat ik op allebei mijn lampen 12 volt heb?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi ASX of stel zelf een nieuwe vraag.