Mitsubishi ASX: Trekhaak / verlichting

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1600

Beste mensen,

Onze Mitsubishi ASX, model 2013 (oktober 2012) is na aflevering voorzien van een afneembare trekhaak, waarbij voor de electra er gebruik gemaakt is van een Erich Jäger autospecifieke kabelset voor de ASX die aangesloten wordt op bestaande kabelbomen in de kofferruimte van de auto en waarbij in het motorcompartiment een extra voeding voor aangelegd is. Heeft tot enkele maanden geleden perfect gewerkt, tot ik keer op keer geattendeerd werd op een niet brandend rechter achterlicht.

Onderzoek leert dat het achterlicht in orde is (wissel met links), bij uitval brand ook voor de stadsverlichting niet. Wat opvalt is dat de stadsverlichting rechts voor en achterlicht rechts bij het inschakelen van de verlichting heel even oplicht en weer uitvalt. Als ik de module in de kabelset van Erich Jäger loshaal, blijft de verlichting wel branden. Dachten het probleem gevonden te hebben en Erich Jäger heeft de module kosteloos vervangen door een nieuw exemplaar. Helaas neemt dat de oorzaak niet weg.

Ben dus nog zoekende naar een oorzaak, als de module niet de oorzaak is, ligt deze dus elders in de auto. Heeft iemand een aanwijzing/tip voor mij wat ik kan nog doen of waar ik de oorzaak van dit merkwaardige probleem moet zoeken?

Alvast heel erg bedankt voor het meedenken!

DunPirrus

Geplaatst door DunPirrus (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi ASX? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (990) PRO, 8 jaar geleden

Recent een lampje vervangen ?

DunPirrus (0), 8 jaar geleden

Hoi kaleido 1, dank voor je reactie. Nee geen lampjes vervangen......
Groet Pierre

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi ASX of stel zelf een nieuwe vraag.