Mitsubishi Space Wagon: motor loopt te langzaam stationair

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: gdi

space wagon automaat loopt te langzaam stationair wie weet er raadt

nelissen8067

Geplaatst door nelissen8067 (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Wagon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

wim12199 (0) PRO, 18 jaar geleden

De gasklep zit vervuild. De gasklep reinigen is de boodschap en de batterij even afleggen, zal dan in het begin een beetje raar draaien maar dat komt vanzelf terug goed.

nelissen8067 (0) PRO, 18 jaar geleden

gasklep is al gereinigd maar het haalt niks uit

Siem Bijman (165) PRO, 18 jaar geleden

Akku even een tijdje afkoppelen en dan opnieuw inleren. Procedure staat ergens op dit forum.

henk kroezenga (0) PRO, 18 jaar geleden

voor een gdi met elekt gasklephuis is een aparte procedure en is als volgt; gasklephuis zeer goed schoonmaken . motor op bedrijfstemperatuur. accuklem eraf. 10minuten laten draaien met airco aan en blower op hoogste stand.van contact af en +/-10sec wachten totdat je het hoofdrelais hoort tikken.daarna opnieuw starten en 10 min laten lopen zonder verbruikers aan.van contact af en hij is opnieuw ingeleerd.wat je ook even moet controleren is of de gasklep goed vrij kan bewegen en of je hem in de ruststand +\- 1cm kan indrukken.wat wel eens vookomt is dat gdi,s waar geen nieuwe software op gezet is ,de lijmverbinding breekt.in dat geval moet er een nieuwe gasklephuis op.

br0ns (0) PRO, 18 jaar geleden

wat ook nog wel eens gebeuren dat de in laat kanalen vervuild raken met soort van roet en daar voor is een zogenoemde gdi behandeling voor die als ware de inlaat gaat zandstralen om die roet er uit te halen en zal dan stukken beter lopen

Ridito (0) PRO, 18 jaar geleden

Het is ook mogelijk dat je benzine druk te laag staat deze moet ongeveer 5 bar zijn.
Het is makelijk te stellen maar het moet wel met een diagnose computer om hem uit te lezen.
Het is wel het snelste te testen als je de aparatuur hebt het andere gaat wel wat tijd in zitten.
Ook heb ik wel een gehad dat de electronisch gasklep vies was, niet de smoorklep maar het electromagneet die de klep aanstuurd .

wim12199 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ook de injectoren (meergatsverstuivers) zelf kunnen verstoppen door de roetafzetting, met als gevolg te traag draaien en zelfs stilvallen.

Bullet (0) PRO, 17 jaar geleden

Benzine druk bij de 2.4 GDI is optimaal 55 BAR, bij de 1.8 GDI 50 BAR. Niet de 5 BAR waar Ridito het over heeft, dan loopt ie echt niet meer. Let wel de GDI loopt +/- 650 toeren stationair, is dus beduidend lager dan een normale motor.

Ridito (0) PRO, 16 jaar geleden

Als je gaat afstellen begrijp je wat er word bedoeld .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Wagon of stel zelf een nieuwe vraag.