Mitsubishi Space Wagon: OBD tool

Bouwjaar: 1996

Ik ben van plan om een diagnose tool te bouwen op basis van de elm323 chip (www.elmelectronics.com). Onder het dashboard heb ik een OBD connector gevonden waarvan pin 7 (k-line) bezet is. Pin 15 (l-line) is niet aanwezig. Het lijkt er dus op dat deze geschikt is voor het ISO protocol. Ik kan echter op internet geen hard aanwijzing vinden dat dit protocol ook daadwerkelijk wordt ondersteund. Wel zijn er diagnostic trouble codes te vinden voor de space wagon.
Heeft iemand idee of dit project kans van slagen heeft? Kan de space wagon met standaard OBD-2 tools worden uitgelezen? Iemand die ervaring heeft met de elm323 chip in combinatie met een mitsubishi?

Rene9518

Geplaatst door Rene9518 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Wagon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Normaal gesproken kun je een benzine-motor pas vanaf modeljaar 2000/2001 met OBD uitlezen en een diesel pas vanaf modeljaar 2003/2004. Tenzij deze auto in exact dezelfde configuratie ook in de USA werd geleverd.
Voordat je geld uitgeeft zou ik het eerst maar eens proberen met een geleende OBD2/EOBD scanner.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Wagon of stel zelf een nieuwe vraag.