Mitsubishi Space Wagon: Trillen in 5e versnelling

Bouwjaar: 1990

Mitsubishi spacewagon 2 liter GLXI trilt hevig in 5e versnelling.is snelheid onafhankelijk, maar trilling lijkt af te nemen boven de 3800 rpm. Auto trilt niet in de ander versnellingen. Trilling is te voelen in de versnellingspook en het chassis. Flexibele stuk tussen de uitlaat is nu ook gescheurd. Heb ik een kromme as in de bak of kan het wat anders zijn??.

vanbrakel

Geplaatst door vanbrakel (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Wagon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Crossroads (0), 19 jaar geleden

Weet je zeker dat je banden (achter) goed zijn uitgelijnd en vooral gebalanceerd?

vanbrakel (0), 19 jaar geleden

Uitlijning is in orde. Auto zou anders ook in andere versnellingen met dezelfde snelheid trillen. Het is echt alleen in z'n 5e versnelling

Allround (0) PRO, 19 jaar geleden

Hallo jeroen,

ik zou effe contact opnemen met N.M.B. te groningen die jongens doen niet anders dan versnellingsbakken revisieren m.n. japanse de mitsubishi bakken zijn niet de beste.
het tel.nr.van N.M.B. is 050-5530386
groet Allround

vanbrakel (0), 19 jaar geleden

Heb op advies van NMB de deksel van de 5de versnelling er afgehaald. De moer van het tandwiel zat los. Ook de splines op de as zijn uitgeslagen. Is dit een revisie waard of gewoon een andere bak op de sloop halen, die waarschijnlijk het zelfde probleem heeft. Of gewoon doorrijden tot ie het opgeeft.
Groeten
Jeroen

theo11333 (0), 19 jaar geleden

als je toch wil doorrijden zou ik verbvangen wat je vervangen kunt lijkt me vrij simpel ik heb dat vaker gedaan bij de renault en ford daar was ik klaar met ongeveer 100 euro maar iedere bak is anders succes ermee

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Wagon of stel zelf een nieuwe vraag.