Mitsubishi spacewagon 2.0: onregelmatig lopen

Bouwjaar: 1994

Hallo,mn spacewagon van 94 2liter heeft het volgende probleem: Bij constante snelheid(100) en toerental "hikt" de motor,niet constant maar eens in de zoveel keer verder loopt ie bij vochtig weer onregelmatig,dealer heeft ontsteking en verdelerkap al div malen vervangen,na een maand is het probleem er weer,heeft iemand dezelfde ervaring en evnt de oplossing,heb weinig vertrouwen in de dealer

erwin2900

Geplaatst door erwin2900 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Wagon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Ronny10459 (0), 19 jaar geleden

ik zou om te beginnen eens naar een andere garage gaan.
als je weinig vertrouwen hebt in je eigen dealer ,
meschien heeft deze wel de goede oplossing voor het probleem.
wat betreft het probleem ,ik denk toch dat het in de
ontsteking gezocht moet worden .
gr . Ron

erwin2900 (0), 19 jaar geleden

auto valt nog onder verkoopgarantiedus moet ik wel naar de dealer,bedankt voor de voorzet,dacht zelf ook in die richting maar je moet die gasten wel zien te overtuigen

Bat 21 (0), 19 jaar geleden

Ga eens met de plantenspuit over de bougiekabels heen en de verdelerkap,en dat moet je in het donker doen dus s,avonds en als je dan een kerstboom ziet weet je genoeg.
Kontroleer zelf de kap eens want de stift in het midden mag graag verdwijnen bij deze auto,s

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Wagon of stel zelf een nieuwe vraag.