Mitsubishi Space Star 1999: Paneel temperatuur aflezen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300

Op het dasboard van de space star zit een paneel waar je de buiten temperatuurmeter het verbruik en de tijd kunt aflezen nu is het zo dat de temperatuurmeter altijd min aangeeft ook al is het boven nul. Ik weet niet of er ergens een voeler zit of heeft iemand enig idee hoe dit kan komen ( ik heb een foto erbij gezet met welk paneel ik bedoel komt van internet )

Alvast bedankt

Gr Ron

ron62

Geplaatst door ron62 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Robes (0), 9 jaar geleden

Voeler voor de temperatuur zit meestal onderaan de rechter buitenspiegel. (klein puntje wat onder uitsteekt) Neem aan dat de rest wel aangegeven wordt op het display?

ron62 (0), 9 jaar geleden

Hoi Robes ,

Bedankt voor je reactie , ik ga morgen even kijken of het daar zit , ik weet niet of je dat weet maar komt zoiets vaker voor en is er iets aan te doen ? , ja verder word alles aangegeven
in het display.

Gr Ron

Robes (0), 9 jaar geleden

Denk niet dat het zomaar te vervangen is, ben bang dat het een nieuwe spiegel wordt. Even vragen bij een vak garage, die kunnen ook wel meten of de sensor kapot is.

succes

ron62 (0), 9 jaar geleden

Ik heb net gekeken maar ik kan niets vinden op de spiegel , ik heb de spiegel er afgehaald maar er zit niets , ook geen draad die dan naar de sensor zou moeten gaan
De voeler zou ergens anders zitten maar waar.....

Gr

Hans4040 (300) PRO, 9 jaar geleden

Misschien linker spiegel..?
Of achter de voorbumper....even zoeken

ron62 (0), 9 jaar geleden

Hoi Hans ,

Nee op de linkerspiegel zit het ook niet ook die heb ik eraf gehaald , ik zal eens langs de dealer gaan om te vragen waar die zit

Gr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.