Mitsubishi carisma td '98 ( renault ): raar geluid bij achteruit rijden

Bouwjaar: 1998

Hallo ,
wanneer ik de carisma in achteruit gooi en afdraai krijg ik een vreemd geluid , niet altijd , heb geen idee of het uit de versnellingsbak komt of van elders , heeft hier iemand ervaring mee wat het zou kunnen zijn ?
Alvast bedankt ,
Ed.

goossenseddy

Geplaatst door goossenseddy (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

3234dmtr (0), 19 jaar geleden

Zou je misschien wat nader kunnen omschrijven om wat voor (soort) geluid het gaat?

goossenseddy (0), 19 jaar geleden

Bij nader inzien komt het geluid verder van het servo-stuur , bij volledig links of rechts afdraaien krijg ik een rommelend geluid , heb dit al bij andere wagens ook gehoord maar bijlange niet van die aard , wie weet raad ?

ERWIN2924 (0) PRO, 19 jaar geleden

DE SPANNER VAN DE MULTI V SNAAR WIL WEL EENS RUIM WORDEN, HET KLEINE SCHOKBREKERTJE AAN DE SPANNER ROL ZIE JE OP EN NEER TRILLLEN OP HET MOMENT DAT JE HET GELUID HOORT.

SUCCES

goossenseddy (0), 19 jaar geleden

Ik heb de spanner vervangen , zonde dat het schokbrekertje niet apart wordt verkocht maar in zijn geheel , moet geld kosten natuurlijk de afzetters . het onderdeel in kwestie heb ik bij renault gehaald , scheelt zo maar eventjes 40.00 euro tov mitsubishi, schandalig
Alvast bedankt voor jullie reacties ,
Ed

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.