Mitsubishi Carisma: Ruitenwisser

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

Op de as welke uit de carosserie komt en waar de ruitenwisserarm op bevestigd zit, is er zeer veel speling (slijtage). Daardoor hapert de ruitenwisserarm aan de motorkap als je deze wil openen of sluiten.

Bestaan daar wisselstukken voor of moet het ganse mechanisme vervangen worden.
Ik vernam het graag voor ik de boel open gooi en dan op de onderdelen te moeten wachten

Roland10244

Geplaatst door Roland10244 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 11 jaar geleden

Neem even contact op met een Mitsubishi dealer, of ga naar de sloop.

Roland10244 (0), 11 jaar geleden

Dealer levert alleen de volledige stangenset + asjes en de zwarte kunststof houders waar de asjes in draaien. Is vrij kostelijk voor een al wat oudere wagen.
Hopelijk vind ik iets op de sloop.

Hans4040 (330) PRO, 11 jaar geleden

Succes.

abunsc (0), 11 jaar geleden

[quote=Roland10244]Dealer levert alleen de volledige stangenset + asjes en de zwarte kunststof houders waar de asjes in draaien. Is vrij kostelijk voor een al wat oudere wagen.
Hopelijk vind ik iets op de sloop.[/quote]
Ik heb een setje via de onderdelenlijn gekocht voor 30 euro. Ik 2009 kostte het setje 60 euro bij de dealer. Je krijgt dan wel nieuwe zonder enige speling die de tweedehands wel een beetje had. Jammer dat ik alleen het plastic houdertje nodig had waarin de asjes draaien. En dat eigenlijk alleen voor de linker kant...

Roland10244 (0), 11 jaar geleden

Wagen is voorlopig uit het verkeer. Als hij hersteld wordt hoor je het.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.