Mitsubishi Lancer: Schakelt alleen nog maar in de 3e en neutraal

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,6

na een redelijk lange rit 130 km. Kan ik bij het inparkeren opeens niet meer in zijn 1 en 2e versnelling. Na nog een keer heen en weer steken doet ook de achteruit en de 4e het niet meer en de 5 eigenlijk ook niet.
ik heb de kabels los gehaald van de bak, en de kabels lopen wel soepel. Het rare is het maakt ook helemaal geen rare geluiden, en ik heb van te voren ook niet gemerkt dat de bak anders ging reageren? Heeft iemand enig idee wat hier aan de hand is???
Alvast bedankt Hidde

hardhiec

Geplaatst door hardhiec (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Lancer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hardhiec (0), 13 jaar geleden

Hallo mensen.
Ik heb besloten om de versnellingsbak te gaan verwisselen. Nu heb ik er eentje gevonden op een sloop. Deze komt uit het jaar 1994 en mijn auto komt uit 1997, weet iemand of deze 2 versnellingsbakken uitwisselbaar zijn? De modellen komen verder wel overeen.
Alvast bedankt. Hidde

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Lancer of stel zelf een nieuwe vraag.