Mitsubishi Carisma: SLAAT SLECHT AAN

Bouwjaar: 1998

MIJN AUTO SLAAT SLECHT AAN OP LPI.
IK HEB DE INJECTOREN AL EEN KEER VV
KLEPPEN AL EEN KEER GESTELD.
OOK AL EEN POOSJE OP BENZINE GEREDEN, (EEN PAAR WEKEN LANG MET LEGE GASTANK)DUS DENK IK DAT HET PROBLEEM NIET IN HET GAS ZIT.
WIE KAN MIJ HELPEN.
MVG ED

FRED3315

Geplaatst door FRED3315 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

abunsc (0), 18 jaar geleden

Ed,

Je hebt een poos op benzine gereden. Ging dat wel of niet goed? Bij een Vialle LPI installatie wil de pomp in de gastank wel eens stuk gaan. Heeft de auto al veel gereden?

Anton

FRED3315 (0) PRO, 18 jaar geleden

HIJ RIJDT ZOWEL OP BENZINE ALS OP GAS OK
ALLEEN HET STARTEN IS NIET GOED .

Bullet (0) PRO, 18 jaar geleden

Dan moeten het toch je gasinjectoren zijn die nalekken, zo hoopt zich gas op in je inlaatkanalen, en start de auto slecht 's ochtends omdat hij als het ware verzuipt. Heb je nieuwe of gebruikte injectoren gemonteerd ?? Advies is om altijd nieuwe te monteren..Succes...

hans3964 (0) PRO, 18 jaar geleden

ed je moet bij zo n auto de bougies altijd op 0.9 mm zetten in plaats van 1.1 en je moet eens kijken in je lucht hoeveelheids meter of het raster nog heel is die de lucht richt langs de voeler in de lhm

kdteb (0), 18 jaar geleden

bij mijn weten start de auto eerst op benzine en schakelt later over op lpg licht de oorzaak dan niet eerder in de brandstof(benzine) toevoer?

maas6811 (0), 18 jaar geleden

Idd kan een lekkende gasinjector een te rijk mengsel veroorzaken tijdens de koudstart, dan krijgt de motor zeg maar LPG en bemzine tegelijk. Dit kan een lange starttijd tot gevolg hebben.
Soms kan het helpen om de benzine injectoren met reiniger (bij de benzine voegen) schoon te krijgen. Dat hielp in ieder geval bij mij, ik rij ook op LPG/LPi dus het proberen waard zou ik zeggen. Anders idd Bullet z'n advies opvolgen. Je kunt de injectors checken door ze in een bakje met water te checken op lekkage.

Succes,
Thieu

hakeemolajuwon (0) PRO, 18 jaar geleden

Als de duur van het starten ongeveer 6 seconden is lijkt het bijna zeker een of meerdere lekkende gasinjectors. De vraag die je je dan moet stellen is of je max. 4 X 98 euro ex. BTW wilt besteden aan nieuwe gasinjectors of die 6 seconden voor lief nemen. Feit is dat met nieuwe injectoren je geen garantie hebt dat het nooit meer terugkomt. Het zijn injectors en geen afsluiters is de mening van Vialle.

jasparon (0), 17 jaar geleden

@hakeemolajuwon

Ik heb hetzelfde probleem, is het niet slecht voor het inlaatspruitsuk en eventuele backfire ? al dat overtollige gas in de inlaat tijdens het starten ?

groet
Dagmar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.