Mitsubishi Colt: Soms getik of geratel onder het daschboard.

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Colt mrt 2008. Sinds een paar maanden hoor ik soms getik onder het dasch board. Het kan een tijdje weg zijn en dan begint het weer. Het is net als of het een relais is dat staat te tikken / stotteren / storen ( het is maar hoe je zo iets omschrijft). Er is niets voelbaar in of aan de auto. Ook op het daschboard geen lampjes die ev knipperen ed. Zelf zit ik te denken aan een los contact of lossen draad. Als het tikken er wel is komt het met het trillen van de wielen, hobbels en kuiltjes in de weg. Heeft iemand dit ook? Graag een reactie hoe ik dit kan vinden. Ik zou op elk relais een ledje kunnen aansluiten en kijken of ik geknipper zie.
Groet, Jan.

Hatsi

Geplaatst door Hatsi (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

phil4226 (0), 10 jaar geleden

Werkt de luchtaanjager normaal ? Soms vuil (dennennaalden) in ventilator die af en toe hinderen, probeer in dit geval een andere stand.

japio5 (0), 8 jaar geleden

Ook ik heb met mijn Colt van 2006 (1,3 motor) soms enig licht getik rechts onder in het dashboard.
Deze auto heb ik inmiddels 3 jaren, in 2013 gekocht met 55k km op de teller, nu reeds bijna 90k op de teller.
Never nooit problemen met deze Colt gehad, met andere woorden dat getik lijkt wel op een steentje in het ventilatiesysteem.
En inderdaad niet altijd, maar zo nu en dan, ik schenk er geen aandacht aan.

groet,
Jaap

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.