Mitsubishi mitsubishi eclips: Start niet als motor warm is

Bouwjaar: 1993

Hallo,

Mijn zoon heeft een eclips GS uit 93. Dit is een uit Amerika geimporteerde eclips dus kan eventueel van een ander jaar zijn. Het probleem met deze wagen is dat hij niet meer wil starten met een warme motor. Na een nachtje in de kou, start hij weer prima. Iemand enig idee waar we dit in moeten zoeken?

Philip

Philip8946

Geplaatst door Philip8946 , lid sinds 17 jaar geleden

5 Reacties

henk4359 PRO, 16 jaar geleden

laten uitlezen,waarschijnlijk de koelwatertemp.sensor , als deze defekt is geeft deze soms een waarde aan van -44 graden bij warme motor.

Philip8946, 16 jaar geleden

Henk,

Bedankt voor je reactie. Vraagje, waar zit de koelwatertemperatuur sensor? Dan kan ik eens kijken of de aansluitcontacten niet vuil zijn of zo.

Philip

henk4359 PRO, 16 jaar geleden

bij de thermostaat zitten 2 zenders, diegene met 2 aansluitingen moet je hebben

wim12199 PRO, 16 jaar geleden

En heeft hij dan ontsteking? Bobijnen durven ook wel mankeren!
Koelvloeistoftemperatuurzenders gaan zelden kapot bij mitsubishi!

Philip8946, 16 jaar geleden

Heren,

Bedankt voor de adviezen. Om de één of andere reden geeft hij nu geen problemen. Kan het uitlezen ook door een gewone garage worden gedaan of moet dit bij een mitsubishi garage gebeuren?

Philip

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Eclipse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.