Mitsubishi Carisma: Technische tekeningen

Bouwjaar: 1997

Hallo allemaal,

Ik zoek een werkplaatsboek of handleiding of Olyslagerboekje
voor zelf te sleutelen en tekeningen. Weet iemand waar te koop.

Groeten,

Olie B

Olie B

Geplaatst door Olie B (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Compasscard (0), 19 jaar geleden

Beste,

Je kan eens vragen aan de leden op het msn mitsubishi forum. Daar zijn er enkelen die het werkplaatshandboek op dvd hebben (pdf bestanden)

Olie B (0), 19 jaar geleden

Hoi autosleutelaars,

Nadat ik hier de vraag om een werkplaatshandboek had gesteld is er inderdaad een reaktie gekomen: dat ik misschien op het Mitsubishiforum kan zoeken. Dit heb ik wel bekeken maar geen resultaat. Nu heb ik op dit forum geen vraag gesteld dus misschien had het dan wel effect. Maar ik hoefde niet meer te vragen, want er kwam wel een antwoord binnen van iemand die mijn vraag hier gelezen had en in het bezit was van een handboek op CD en een website had, zodat ik e.e.a. kon bekijken. Hij heeft voor mij een kopie gemaakt van de CD en het werkt als een speer. Dus ik ben geholpen.

Groeten,

Olie B

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.