Mitsubishi Galant: Tijdens rijden laag toerental

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 GLi

Sinds enkele dagen ben ik de trotse eigenaar van een Galant uit 1994. Waar ik mij echter aan erger is het feit dat deze auto erg laag in zijn toeren duikt wanneer ik de koppeling indruk als ik bijvoorbeeld terug moet schakelen of als ik voor het stoplicht sta. Het wil wel eens voorkomen dat hij afslaat, maar hierna starten is geen enkel probleem. Heeft iemand een suggestie hoe ik dit probleem kan oplossen?

jackaars

Geplaatst door jackaars (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Galant? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mitsu ben (0), 17 jaar geleden

luchtfilterslang demonteren en met carburatorreiniging goed op de gasklep spuiten terwijl je de motor laat 'racen'. daarna batterij een 2tal minuutjes afkoppelen om het stationair toerental terug te resetten naar de fabrieksinstelling en normaal zal het probleem van traag lopen opgelost zijn ! veel succes

jackaars (0), 17 jaar geleden

zoals hierboven vermeld heb ik gisteravond in mijn garage even uitgevoerd en zoals het er nu naar uitziet loopt hij in ieder geval een stuk beter. Ik meld me wel weer wanneer de problemen spoedig terug zijn of er andere problemen zich voordoen. Bedankt voor de oplossing!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Galant of stel zelf een nieuwe vraag.