Mitsubishi Space Wagon: Tikken kleppen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16V

ik heb 2 weken geleden een Space wagon met grijs kenteken gekocht. De auto heeft 140.000 km gelopen. Heeft echter niet zijn beurten gehad welke inmiddels zijn ingehaald. (distributieriem enz.) Nieuwe olie 10W40. Na het starten met koude motor zijn duidelijke de kleppen hoorbaar. Na een paar honderd meter gereden te hebben verdwijnt het geluid. Is dit normaal bij dit type auto? Heb ik verkeerde olie gebruikt?

Higgie

Geplaatst door Higgie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Wagon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

br0ns (0) PRO, 17 jaar geleden

Zijn kleppen wel gestelt?? Somige hebben dat je zelf moet afstellen en andere hebben hydrolische klepstoters. Ik weet niet wat deze heeft misschien kan je hier even naar kijken.

Higgie (0), 17 jaar geleden

Dit type heeft hydraulische klepstoters. Heb voor de zekerheid maar even gebeld met de Mitsubishi dealer.

br0ns (0) PRO, 17 jaar geleden

Ook een handige tip om het te kontroleren met remschijfven achter heb je hydrolische klepstoters en trommels achter moet je ze stellen.
Dit probleem komt me bekent voor ik zal eens aan me collega vragen van mitsubishi (ik werk zelf bij chrysler en in 1 garage zit ook mitsubishi die ik ook wel eens doe) want dit komt wel vaker voor even vragen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Wagon of stel zelf een nieuwe vraag.