Mitsubishi Lancer: Tikkend kastje

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: GLXi

Mijn Mitsubishi Lancer slaat af terwijl ik tikken hoor achter het dashboard. Ik heb inmiddels alles laten vervangen wat enigszins het probleem zou kunnen zijn: accu, verdeelkabels,startmotor. Hij blijft echter afslaan en de garage heeft ontdekt dat de tikken uit een kastje achter het dashboard komen. Wie weet wat voor kastje het is en wat ik aan het probleem kan doen?

tvanhoffen

Geplaatst door tvanhoffen (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Lancer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

wim12199 (0) PRO, 17 jaar geleden

Waarschijnlijk heb je een probleem in de stroomverdeler met de bdp-voeler of krukashoeksensor. Het tikken dat je in het dashboard hoort is de benzinepomprelais, Als de sturing van 1 van die 2 sensors wegvalt beslist de motor-ecu om de voeding van de benzinepomp af te sluiten (via dit relais)

tvanhoffen (0), 17 jaar geleden

[quote=wim12199]Waarschijnlijk heb je een probleem in de stroomverdeler met de bdp-voeler of krukashoeksensor. Het tikken dat je in het dashboard hoort is de benzinepomprelais, Als de sturing van 1 van die 2 sensors wegvalt beslist de motor-ecu om de voeding van de benzinepomp af te sluiten (via dit relais)[/quote]
Hoi Wim, dank voor je bericht. Ik las elders dat een eventuele oplossing is om de ecu opnieuw in te leren. Raad jij dat af, of zou dat ook een oplossing kunnen zijn. Zo niet, wat is volgens jou wel de goede oplossing?

wim12199 (0) PRO, 17 jaar geleden

Volgens mij moet je de stroomverdeler vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Lancer of stel zelf een nieuwe vraag.