Mitsubishi Space Runner: Toerental schommelt tussen 1000 en 2000 toeren

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16v glxi

Recent (2 weken geleden heb ik de ontstekingsmodule en bobine vervangen). Ik heb mijn auto uit laten lezen bij de dealer. Daar kwam uit dat de motor temperatuursensor en servo het niet deden. Inmiddels heb ik de sensor vervangen maar de servo niet omdat ik van de anwb heb vernomen dat dit niet het geval kan zijn. Kan iemand mij hier goede raad geven zodat ik weer fijn kan rondrijden?






P.S hopende op een snelle reactie verblijf ik

Inder777

Geplaatst door Inder777 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Runner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

wim12199 (0) PRO, 17 jaar geleden

Dat ruikt naar een defecte motor-ecu. Je moet even aan die dealer vragen of hij naar de data-lijst van die motor-ecu kijkt, waarschijnlijk staan er nog waarden tussen die onmogelijk zijn. Dit probleem hebben wij al meerdere keren tegen gekomen.

Inder777 (0), 17 jaar geleden

Als eerste bedankt voor uw reactie. Ik heb een vriend die bij de anwb werkt en die vroeg mij wat voor waardes, voltage de bedrading die naar de stappenmotor/servo moet aangeven.Met draaiende motor heeft hij hem eruit getrokken echter motor bleef doordraaien en op de rode draad meet hij niets. Misschien kunt u de uitdraai gegevens van de dealer BOONSTOPPEL achterhalen. Kenteken van mijn auto is FH - LP - 03

mvg.Inder.Jagessar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Runner of stel zelf een nieuwe vraag.