Mitsubishi Outlander: vraag toerenbegrenzer

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 2WD

Ik heb net een Mitsubishi Outlander 2004 benzine gekocht en heb een algemene vraag. Heeft deze auto ook een toerenbegrenzer ?


Mvg,

Rene.

rene46

Geplaatst door rene46 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Outlander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Iedere motor (ongeacht merk) met een computer gestuurde benzine-inspuiting die ik ken heeft een toerenbegrenzing.
Een flink aantal daarvan heeft er zelfs 2.
1 voor normaal gebruik ergens tussen 6000 en 8000 toeren en 1 voor wanneer er een fout is ergens rond de 4000 toeren.

Op hoeveel toeren denk je dat de jouwe staat? Of te wel, waarom vraag je dit?

rene46 (0), 13 jaar geleden

Ten eerste bedankt voor de reaktie. Dit is mijn 1e auto met cruise control waar aan ik nog moet wennen. Bij het inschakelen van de cruise control bij 80 km schakelde ik zonder gasgeven naar een 5e versnelling, waardoor de motor hoog in de toeren ging. Ik vroeg mij af of dat schadelijk was voor de motor. Gebeurt me nooit meer natuurlijk.

Mister J (0), 13 jaar geleden

Het lijkt mij dat er geen koppelings schakelaar op zit. Die moet er voor zorgen dat de CC uit gaat als je de koppeling gebruikt. Lijkt mij fijner om er wel 1 te hebben. Ik denk zelf dat het geen probleem is met de hoge toeren. Bij een roetmeting bij diezels moet het ook gebeuren;)

rene46 (0), 13 jaar geleden

Ja , je hebt gelijk.

Bedankt voor de reaktie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Outlander of stel zelf een nieuwe vraag.