Nissan Primera: abs

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

probleem met het abs systeem uitgeezen en gaf aaaan dat de linker leser achter niet werkte .vervangen en meteen nieuw wielager met ring gemonteert niewe blokken en schijven gemoteer en de rechter ring goed bekeken nu wilde de dealer hem weer wissen , maar de abs lamp gaat niet uit geeft en cobe aan die llijkt op en solenoide klep ,stekkers nagezien en gereinigt de pc geeft aan dat de sensors het doen wie een advies bvb dank willem

willem1949

Geplaatst door willem1949 (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

thomasfrenay@hotmail.com (0) PRO, 13 jaar geleden

alleen de cstoring werk de rem wel goed anders gewoon aansluiten op iets anders anders bel even 06-20076734

Nissanwielmonteur (0) PRO, 13 jaar geleden

Welke code hebje nou precies??? Aansluiten op iets anders???? Wat gaan we op iets anders aansluiten??? Het controlelampje??? Dat word een leuke bij de apk. En wat denk je als er ooit eens iets gebeurt wat misschien met een goed werkend abs-systeem voorkomen had kunnen worden???

Product aansprakelijkheid heet zoiets. Zou je als prof toch moeten weten!!!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.