Nissan Primera: Slot probleem

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Bij de eerste keer ontgrendelen gaat het rechterachterportier van de Primera niet via het buitenhandvat open. Van binnenuit opent de deur wel. Als de deur eenmaal (van binnenuit) geopend is, werkt ook de buitenhandgreep weer. Totdat de auto wordt afgesloten. Gaat het op dezelfde wijze. Eerst van binnenuit openen, daarna werkt het weer normaal. Dit is bij 1 portier zo, rest werkt goed. Het lijkt of de portier bij de centrale ontgrendeling onvoldoende ontgrendeld wordt.

Heb nu het portier open liggen, maar zie dat ik nogal wat toeren uit moet halen om het slot eruit te krijgen. Weet iemand wat dit kan zijn en of dit te verhelpen is?

NissanP

Geplaatst door NissanP (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 13 jaar geleden

Praten we heir over een Primera P12 of P11??? In het eerste gaval zou ik het slot vervangen.

NissanP (0), 13 jaar geleden

Dank voor je snelle reactie. Het is een P12. Uit je bericht begrijp ik dat het een onoplosbaar probleem is? Zelf had ik de hoop dat een en ander reparabel zou zijn, omdat het steeds de eerste keer is dat het hapert. Daarna werkt het weer. (Tis alleen erg lastig met kids om steeds via de voordeur de achterdeur van binnenuit te openen.) Waarom dus jouw advies?

Nissanwielmonteur (0) PRO, 13 jaar geleden

Omdat het slot met de kabels eraan 1 geheel is.

NissanP (0), 13 jaar geleden

Akkoord, ik ga op zoek naar een slot.......

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.