Nissan Primera: Ik zoek de naam van een onderdeel

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Sinds kort wordt mijn motortoerental van mijn nissan niet meer goed opgevangen. Nu heb ik het vermoeden dat dit veroorzaakt wordt door het potje (thv gasregelklep) dat door vacuum wordt aangestuurd. Nu kan ik geen nummers vinden van dit onderdeel en ik weet de juiste benaming ook niet. Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ook als iemand een vermoeden heeft dat het een andere oorzaak heeft hoor ik dit graag.

Alvast bedankt,

Chris Mulder

Chrism

Geplaatst door Chrism (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Sloopkogel (0) PRO, 13 jaar geleden

Ik zou even beginnen met het gasklephuis schoon te maken,(koolranden) en ook even de stationairomloop goed schoonmaken, dat scheelt vaak al een hoop.

Chrism (0), 13 jaar geleden

Ik heb alles al laten reinigen, helaas is hiermee het probleem niet opgelost.

Toch bedankt voor de moeite

Nissanwielmonteur (0) PRO, 13 jaar geleden

Dit onderdeel bedoel je.


http://s636.photobucket.com/albums/uu86/...


Zoals je zie zit er geen nummer aan gekoppeld. Is dus niet los leverbaar.


Eigenlijk denk ik dat je klacht op te lossen is door het opnieuw inleren van de hoeveelheid lucht die aangezogen word tijdens stationair draaien.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.