Nissan Qashqai: accuhouder gezocht

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: J10, Motorinhoud (cc): 1500

Bij de keuring bleek dat de accu niet vast zat. Enig idee waar ik zo een klemmen kan kopen , zoadat ik de accu kan vast zetten in de auto? Gaat dus over de 2 stangetjes aan de zijkant vd accu en de plaat/stang die er overdwars overheen ligt.

thx

Eric

OKP

Geplaatst door OKP (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Qashqai? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sleutelaar1952 (0) PRO, 5 jaar geleden

2 lange 8mm tapeinden een haakje maken of ff bij de sloop langs past van meerdere auto's. of zit met n plaatje van kunststof of metaal. ook sloop . als de accu maar vaststaat hoe maakt niet uit , pas op voor kortsluiting,. Dealer zou ik niet doen, maar kan ook al zou hij vast getrokken worden met n kleine sjorband word goedgekeurd

OKP (0), 5 jaar geleden

heb er denk ik een gevonden, zlef maken doen ze wel eens moeilijk over, gaat over belgische keuringsinstantie, die kijken er heel minitieus naar.

sleutelaar1952 (0) PRO, 5 jaar geleden

Dan is het opgelost, maar vast is vast hoe u het ook bekijkt
Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Qashqai of stel zelf een nieuwe vraag.