Nissan QASHQAI: airbag lampje knippert

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: HR16, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 84

Hallo Nissanwielmonteur, bedankt voor je antwoord. Het klopt dan wel met de kosten die garage berekend dat het ongeveer 300 euro kost inclusief montage.
Dan laat ik het maken. nog maals bedankt.

citea

Geplaatst door citea (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Qashqai? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

citea (0), 8 jaar geleden

Hallo allemaal, mijn airbag lampje knippert, ik heb de auto uitlaten lezen en de garage zegt ,dat de sleepring is versleten. Het hele modul moet vervangen worden ,kost mij 300 euro , Nu had ik gehoord van een vriend dat je de spiraal kabeltje moet vervangen klopt dit.? en kan dit ook bij mijn qashqai of zit ik vast aan volledige vervanging airbag modul?.
Mvgr,
Citea

Nissanwielmonteur (0) PRO, 8 jaar geleden

Een spiraalkabel is een hele dunne opgerolde printplaat die achter je stuurwiel zit. Deze kan 3 omw. linksom en 3 rechtsom. Deze kabel kan inderdaad stuk zijn. Volgens mij kost het ding ongeveer 225 euro. Maar dat is uit me hoofd gezegt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Qashqai of stel zelf een nieuwe vraag.