Nissan Micra 2006: airco

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1200

De airco is steenkoud als ik start. Als ik ga rijden en de snelheid loopt op werkt de airco niet meer als ik vervolgens weer vaart minder werkt de airco weer naar behoren. Er is een andere pomp geinstalleerd. er is voldoende koelmiddel en geen lek.

Paul de Vos

Geplaatst door Paul de Vos (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (1355) PRO, 3 jaar geleden

Wat gebeurt er met de druk als je zonder te rijden je motortoerental verhoogd , ik zou haast denken dat hij op hoge druk uit gaat ?

Paul de Vos (0), 3 jaar geleden

Beste Kaleido 1,
Bedankt vo de reactie, Er vanuit gaande dat de airco uitvalt bij hoge druk. Betekent dit dat de druk te hoog wordt. Of dat deze hoge druk normaal is maar wel de reden voor de uitval. groet Paul

kaleido 1 (1355) PRO, 3 jaar geleden

Nee , bij deze buiten temperaturen mag de druk niet zo hoog worden.
Maar meet eerst eens , aannames zijn slechte raadgevers, meten is weten.

Paul de Vos (0), 3 jaar geleden

De auto staat bij een specialist. Ik hou je op de hoogte .Bedankt en fijn weekend

Paul de Vos (0), 3 jaar geleden

Hoi Kaleido,

Er was een sensor kapot. de vorige eigenaar heeft toen de stroom van de fan genomen . Als je langzaam rijdt gaat de fan aan en doet de airco het. bij hoge snelheid heeft de radiator koeling vd rijwind en gaat de fan uit , dus ook de airco. Alles is hersteld en de airco werkt feilloos. bedankt groeten Paul

check

Beste antwoord, geplaatst door Paul de Vos (0), 3 jaar geleden

topic gesloten . zie antwoord

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.