Nissan Primera: Airco weer leeg.

Bouwjaar: 1997

Airco systeem in maart gevuld en het systeem is nu weer leeg.
DE 10 bar druk blijft goed en ook het vacuum is perfect maar toch is het systeem weer leeg. Wie heeft hier ervaring mee.

Sido Schat

Sido10864

Geplaatst door Sido10864 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

garageburgwal (0) PRO, 18 jaar geleden

Gevuld met fluor?
Moet je het altijd kunnen vinden. Niet te lang wachten met controleren na het opnieuw afvullen maar klant na ong. 3 wkn laten komen. Moet altijd te zien zijn.

Succes René

16 (0), 18 jaar geleden

ja met fluor 100% zeker te vinden. zelfs na een 10 tal minuten kan het zijn dat je het lek al kan zien. en zeker als die vlug lost

mark7253 (0) PRO, 18 jaar geleden

leiding onder accubak cont. slijt wel eens door tegen accubak of condensor meest voorkomend

Primera97 (0), 17 jaar geleden

Heb ook een primera uit 1997 en bij ons begaf de airco het dus 3x al na ca 3 maanden. Iedere keer weer laten controleren, maar men kon geen lek vinden, dus ondertussen alweer geen airco!
Heb t ondertussen maar opgegeven heeft ons in 1 jaar al veel te veel geld gekost ... maar met dit weer baal je wel --> Zal de tip van de leiding onder accubak eens doorgeven aan monteur!!

Ik hou dit topic even in de gaten voor eventueel nog meer suggesties.

Grtjs

ps Verder nooit problemen met de auto gehad, dus ben eigenlijk super tevreden !!! ... alleen sinds gister dus checklampje aan t branden, start bijna niet en slaat dan weer af (heb het probleem bij particulier neergezet)

M.Hendrix (0) PRO, 17 jaar geleden

hi

Er zijn toevoegingen te koop die milliscuul kleine gaatjes in het systeem kunnen dichten een hele kleine lekkages (speldenprik) zijn nu eenmaal heel moeilijk te vinden, ook na het toevoegen van fluor!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.