Nissan Primera: toerenteller inbouwen (p10) ipv klok

Bouwjaar: 1995

hallo,

ik wil graag de analoge klok gaan vervangen in mijn 1995er primera met GA16DE motor door een toerenteller maar weet niet of dit zomaar kan.
zit er standaard al een kabelaansluiting in voor een toerenteller, en hoe kan ik zoiets het beste doen, neem aan dat ik dan het beste op de sloop kan gaan kijken voor die toerenteller ....kan ik dan ook een toerenteller uit een ander model nissan gebruiken? bv een Sunny ....(met ingebouwde digitaleklok)

graag jullie reacties,

Hans

hans-26

Geplaatst door hans-26 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

16 (0), 18 jaar geleden

van een diesel weet ik dat je het kan door de klok zelf te vervangen en een sensor monteren in de pomp achter de vierde injector. maar van een benzine kan ik het zo niet direct zeggen. denk niet dat het een groot probleem kan zijn want die toerental sensor zit er al op dacht ik. enkel de meter inbouwen. zal het nog eens nazien in de schema's

gr mario

hans-26 (0), 18 jaar geleden

alvast bedankt voor de moeite dan, heb op de sloop nog niks kunnen vinden helaas, dus zoektocht gaat nog even door, ik hoor graag van je hoe het precies zit

alvast dank,

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.