Nissan Micra: Auto is niet meer te vergrendelen en key less defect (stuurslot)

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Beste,

Ik heb een Key-less Micra uit 2003. Sinds enkele dagen kan ik mijn auto niet meer vergrendelen met mijn afstandsbediening. Ook de lock/unlock knop in de auto doet het niet. Daarnaast krijg ik de auto niet van het stuurslot en kan ik de 'contactknop' niet omdraaien.

Wie wat ik moet doen?

Alvast dank!

Groeten,
Mama_Tipster

mama_tipster

Geplaatst door mama_tipster (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

wheels01 (0) PRO, 12 jaar geleden

Batterij leeg?

mama_tipster (0), 12 jaar geleden

Het zou kunnen dat de accu leeg is, maar dat is vreemd want heb twee dagen daarvoor er nog mee gereden. Batterij van de afstandsbediening kan niet leeg zijn, dan zou de vergrendeling in de auto het wel moetetn doen. En die doet het ook niet. De accu is er uit gehaald en wordt morgen doorgemeten.

Nissanwielmonteur (0) PRO, 12 jaar geleden

Als de accu goed blijkt te zijn: Sleutel uit de zenderhalen en het afdekkapje van het contactslot en de auto starten zoals met een gewone sleutel.

mama_tipster (0), 12 jaar geleden

Ik heb al geprobeerd de auto te starten middels de sleutel, maar dan hetzelfde probleem. Krijg stuur niet van stuurslot en dus het contactslot blokkeert. Heb op internet gelezen dat dit probleem vaker voorkomt bij de Micra's K12. Ben benieuwd of de monteurs dit probleem vaker voorbij hebben zien komen.

Gr.

mama_tipster (0), 12 jaar geleden

Mijn excuses voor de zeeeer late reactie. Bleek uiteindelijk toch de accu te zijn die leeg was (ahum...) en batterij van het alarm dat zijn laatste goede dagen heeft gehad.... Mijn excuses

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.